Om Musikkælderen

 

Musikkælderen er Telefonfabrikkens øvelokale-fællesskab for unge bands mellem 13-29 år. Her mødes de for at arbejde med deres musikalske eksperimenter, få groovet til at fungere og nørde med netop deres lyd. Der afholdes løbende koncerter og forskellige typer events, som er i familie med musikken. Der bliver dyrket mange forskellige genre i Musikkælderen og der er plads til endnu flere. Så uansat om du er til hvinene guitarlyd, kække popmelodier eller tonstunge beats, så er du og din musik velkommen i Musikkælderen!

Nye Medlemmer. Der bliver løbede plads til nye bands i Musikkælderen. Det koster 400 kr. per band om måneden. Hvert band får ret til 2 øveblokke af 2 timer, og kan i øvrigt anvende lokalerne frit i de ledige tidsrum eller når et andet band aflyser deres øver. Kontakt Musikkælderens daglige leder, Nanna Båstrup på mail nanbas@gladsaxe.dk, hvis du har spørgsmål til brug af lokaler, regler, regninger med mere. Du kan se de nuværende ledige og optagne tider på øveplanen her.

Ordensregler For alles bedste, er der nogle grundlæggende regler, som skal overholdes: Man må ikke drikke øl, vin eller spiritus eller ryge i Musikkælderen. Hashrygning eller indtagelse af andre euforiserende stoffer medfører øjeblikkelig ophævelse af bandets medlemskab i Musikkælderen. Når du forlader Musikkælderen efter en øver, skal man huske at:

  • Dørene til øvelokalerne og gangen er låst
  • Lyset er slukket.
  • Alarmen er sat til.
  • Hoveddøren ud til det fri er låst.
  • Eventuelle fejl på udstyret meldes til Musikkælderens daglige leder, Nanna Båstrup på mail: nanbas@gladsaxe.dk.

Her kan du læse Musikkælderens ordensregler

musikkaelderen1 musikkaelderen10 musikkaelderen9musikkaelderen8 musikkaelderen7 musikkaelderen2

Musikkælderen består af:

  • 2 øvelokaler, som er fuldt udstyret med højtalere, forstærkere og PA-anlæg.
  • 1 øvelokale uden udstyr, som alligevel bruges flittigt til beat-produktion vokal-indspilninger.
  • 1 stort fælles rum, hvor man kan tage en pause, lægge band-strategi eller bare hænge ud.

Du skal selv medbringe mikrofon, stativ og kabler. Resten er på stedet.