Om KulturSkaberne

 

Skab dig! … Sammen med os

Synes du, dit lokalområde trænger til en madklub, udstilling, talent-konkurrence eller noget helt fjerde? KulturSkaberne er et værksted for kulturklubber, projekter og events, hvor du kan få hjælp til at skabe dine egne kulturarrangementer. Vi har mange års erfaring med kulturprojekter og kan hjælpe dig med alt fra idé udvikling, projektbeskrivelse, planlægning, fundraising, afvikling og meget mere. Og hjælpen er ganske gratis.

 

Klubber, projekter og events

KulturSkaberne kan både hjælpe dig med at lave enkeltstående events, som fx en udstilling, koncert eller konkurrence, eller gentagne arrangementer, som fx en mad-, musik- eller filmklub. De eneste betingelser er, at dit projekt er åbent for offentligheden, at der ikke er nogen som tjener penge på arrangementet og at det holder sig inden for lovens rammer.

 

Hvem kan være med?

Alle, der har lyst til at realisere en ide til et kulturprojekt, kan få hjælp hos KulturSkabernes rådgivning. Det betyder ikke noget om du har prøvet det mange gange før, eller om du er helt ny iværksætter. Det vigtigste er, at du har lyst og mod på det.

 

Hvordan kan du få hjælp?

Hvert kulturprojekt får tilknyttet en vejleder fra KulturSkaberne, som vil følge og støtte dit arrangement fra start til slut.

 

Bliv inspireret

KulturSkaberne findes også på Nørrebro, hvor borgerne har afholdt en masse forskellige arrangementer. Der er blandet andet blevet afholdt en Fifa-turnering, pige-fester, etableret et folkekøkken, en koncertklub og en strikkecafé.