Kontakt

Du kan henvende dig i kontortiden kl. 8-15 på Telefonvej 8, 2860 Søborg eller på telefon 3954 2030. Du kan også kontakte de enkelte medarbejdere:

 

Gladsaxe_Portr+ªtter_010

Betina Louise Kimergård • Kulturhusleder

Betina er uddannet kulturformidler. Hun har arbejdet med udvikling af kunst og kultur i Gladsaxe Kommunes siden 2008 – først i kommunens kulturforvaltning og nu i Telefonfabrikken. Her har hun det daglige ledelsesansvar af personale, drift og udvikling i kulturhuset, og jonglerer mange forskelligartede opgaver.

Telefon: 3954 2030 | Mobil: 6165 8454
Mail: beloki@gladsaxe.dk

 

 

 

Gladsaxe_Portr+ªtter_125

Bjarne Steinmann Thygesen • Teknisk serviceleder

Bjarne er oprindeligt uddannet mekaniker, men har arbejdet med lyd og lys i musikbranchen i 30 år, inden han blev ansat i Telefonfabrikken. Han har hænderne skruet rigtigt på, og står for al teknisk service og reparationer i kulturhuset – lige fra lamper til lydanlæg. Og så er han en haj bag lyd-pulten, når der er koncerter i kulturhuset.

Telefon: 3954 2031 | Mobil: 2015 6508
Mail: bkdbst@gladsaxe.dk

Spørgsmål vedrørende lån og betjening af Telefonfabrikkens teknik sendes til: teknik@telefonfabrikken.dk

 

 

Sissel Wold-Andersen • Udviklingskonsulent

Sissel er cand. mag. i Pædagogik og Uddannelsesstudier samt Performance Design og driver forskellige kultur- og udviklingsprojekter i Telefonfabrikken. Hun står for presse- og kommunikationsopgaverne og er daglig leder af Musikkælderen. Sidst men ikke mindst fungerer hun som projektleder og rådgiver hos KulturSkaberne, som er et tilbud om sparring og støtte til lokale kulturelle iværksættere.

Mobil: 24874052
Mail: siswol@gladsaxe.dk

 

 

Gladsaxe_Portr+ªtter_161Jette Helman-Kristensen • Kulturhusmedarbejder

Jette startede i Telefonfabrikken i august 2015. Hun har imidlertid været ansat i kommunen i mange år, selvom hun er relativt ny i kulturhuset. Jette har været daglig leder af Borgernes Hus siden maj 1996 og indtil medborgerhuset lukkede i sommeren 2015. I dag er Jette ansat som kulturhusmedarbejder og servicerer de foreninger, grupper og kulturaktører, som kommer igennem Telefonfabrikken hver dag. Hun holder bl.a. styr på køkkensagerne og sørger for at kulturhuset ser godt ud.

Mobil: 2910 3834
Mail: jethel@gladsaxe.dk  

 

 

LGladsaxe_Portr+ªtter_095ena Jørgensen • Rengøringsassistent 

Lena har været med fra starten. Hun har gjort rent i Telefonfabrikken lige siden kulturhusets åbnede i 2005 og kender stedet som sin egen bukselomme. Faktisk har hun også arbejdet i Telefonfabrikken Automatic dengang der blev produceret telefoner på adressen – altså inden kulturhuset fik base her.

 

 

 

 

 

Gladsaxe_Portr+ªtter_028Bilgen Yildiz • Rengøringsassistent

Bilgen er oprindeligt fra Tyrkiet, men flyttede til Danmark i 1996. Hun har, ligesom Lena, været med fra starten. Sammen udgør de et dream-team i kulturhuset og sørger for at Telefonfabrikkens faciliteter er indbydende hver dag.