Gladsaxe Loves Culture 2018

Gladsaxe Loves Culture 2018

Det er en fornøjelse at kunne invitere dig og hele din familie til kulturfestival lørdag 2. juni 2018.

Gladsaxe Loves Culture åbner igen i år dørene og plænen for en skøn og farverig kulturfestival – Så kom og mærk rytmen fra de afrikanske trommer, ­­­­­­­­­­­­­bliv forført af alverdens folkedragter og fantasifulde fortællinger eller tag på en kulinarisk opdagelse i verdensrestauranten. Gladsaxe Loves Culture inviterer dig og hele familien med på en fantastisk kulturrejse, der byder på alt fra mysterier og forskelligartede musik- og danseoptrædener til kreative workshops, ansigtsmaling og fri leg.

Festivalprogrammet byder på indslag for store og små. Udover Kristian fra Ramasjang Mysteriet gæster også Aura og de to komikere Adam & Noah festivalen. Så gør jer klar til både at råde: ”Mysterio, vis os dagens mysterium”, træne lattermusklerne sammen med ophavsmændene til udtrykket: Hva´sker der danskere? og ikke mindst slutte dagen af med nynne med på Auras store pophit: Love Somebody.

Festivalen starter med en stor og farverig parade fra Søborg Torv op ad Søborg Hovedgade, der ender i Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus. Her vil man kunne finde de mange lokale foreninger, der er med til at skabe festivalen i samarbejde med Gladsaxe Kommunes Integrationsråd og Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus.

Som altid er arrangementet gratis, og som noget nyt bliver der i år indsat en festivalbus, der fragter dig fra udvalgte destinationer i kommunen til og fra Telefonfabrikken (læs mere på gladsaxe.dk/lovesculture).

For yderlligere information om:

Bus se: Festivalbus – nemmere bliver det ikke

Program se: Program

Vi glæder os til at se dig!