Gladsaxe Loves Culture

Gladsaxe Loves Culture

Det er en fornøjelse at kunne invitere dig og hele din familie til kulturfestival lørdag 2. juni 2018.

Gladsaxe Loves Culture åbner igen i år dørene og plænen for en skøn og farverig kulturfestival – Så kom og mærk rytmen fra de afrikanske trommer, ­­­­­­­­­­­­­bliv forført af alverdens folkedragter og fantasifulde fortællinger eller tag på en kulinarisk opdagelse i verdensrestauranten. Gladsaxe Loves Culture inviterer dig og hele familien med på en fantastisk kulturrejse, der byder på alt fra mysterier og forskelligartede musik- og danseoptrædener til kreative workshops, ansigtsmaling og fri leg.

Festivalprogrammet byder på indslag for store og små. Udover Kristian fra Ramasjang Mysteriet gæster også Aura og de to komikere Adam & Noah festivalen. Så gør jer klar til både at råde: ”Mysterio, vis os dagens mysterium”, træne lattermusklerne sammen med ophavsmændene til udtrykket: Hva´sker der danskere? og ikke mindst slutte dagen af med nynne med på Auras store pophit: Love Somebody.

Festivalen starter med en stor og farverig parade fra Søborg Torv op ad Søborg Hovedgade, der ender i Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus. Her vil man kunne finde de mange lokale foreninger, der er med til at skabe festivalen i samarbejde med Gladsaxe Kommunes Integrationsråd og Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus.

Som altid er arrangementet gratis, og som noget nyt bliver der i år indsat en festivalbus, der fragter dig fra udvalgte destinationer i kommunen til og fra Telefonfabrikken (læs mere på gladsaxe.dk/lovesculture).

For yderlligere information om:

Bus se: Festivalbus – nemmere bliver det ikke

Program se: Program

Vi glæder os til at se dig!